,

نحوه عملکرد شیر حساس به زلزله

نحوه عملکرد شیرهای حساس به زلزله برای بسیاری از کارشناسان ، مصرف کنندگان و علاقمندان حوزه دارای جذابیت است. مقاله ای که پیش رو است سعی می کند با دسته بندی انواع مکانیسم ها جای خالی نبود مطالب در این خصوص را پر کند. ابتدا انواع شیر زلزله را از نظر مکانیسم عملکرد بررسی می کنیم. در ادامه وارد جزئیات بیشتر شده به ارزیابی آنها خواهیم پرداخت.

انواع شیر زلزله از نظر مکانیسم عملگر

صرفنظر از انواع شیرهای حساس به زلزله  با توجه به مکانیسم عملکرد به طور کلی می توان گفت: شیر حساس به زلزله یا شیر زلزله دستگاهی است که روی شبکه لوله کشی گاز نصب می گردد و با دریافت امواج زلزله و تشخیص شدت امواج روی سازه، جریان گاز را به صورت کاملا اتوماتیک قطع کند. این شیر فقط به صورت دستی و بعد از اطمینان از ایمن بودن شبکه فعال می گردد. این تعریف کارکرد کلی این ادوات را نشان می دهد. اما  مکانیسم های متعددی برای برآوردن این کارکرد بکار گرفته شده و می شود که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

شیر های حساس به زلزله با توجه مکانیسم عمل به سه دسته اصلی تقسیم میشوند:

  1. شیر زلزله مکانیکی
  2. شیر زلزله الکترومکانیکی
  3. شیر زلزله پنوماتیک- مکانیک

از سه دسته فوق، دسته مکانیکی مهمترین هستند. این تفاوت اهمیت در حدی است که به جرات میتوان گفت دو دسته دیگر فقط استثنایی هستند. در تمام کشورهایی که زلزله خیز هستند و الزام نصب شیر حساس به زلزله را دارند شیر مکانیکی قطع کن برای زلزله نصب میشود.

شیر زلزله الکترومکانیکی معمولا در جایی مورد استفاده قرار میگیرد که یک سیستم ایمنی چند منظوره مد نظر است. برای مثال در صورتی که همزمان نیاز به قطع جریان گاز در موارد متعدد وجود دارد ممکن است طراح سیستم از یک شیر عملگر شات آف برقی استفاده نماید.

سنسور نشتی گاز، سنسور منواکسید کربن و سنسور تشخیص زلزله همزمان میتوانند به شیر شات آف برقی فرمان قطع جریان گاز بدهند. شیر خودکار قطع جریان گاز در زمان زلزله در صورتی که از مکانیسم پنوماتیک یا پنوماتیک استفاده کند، تشخیص به همان روش مکانیکی است ولی قطع جریان با اکچویتر پنوماتیک یا هیدرولیک انجام میگردد. دسته اخیر معمولا در ایستگاه های تقلیل فشار TBS مورد استفاده قرار میگیرند.

مکانیسم عمل شیر زلزله مکانیکی

با توجه به اینکه به جز موارد استثنایی شیرهای حساس به زلزله مکانیکی هستند مکانیسم داخلی آنها نیز شایان بررسی بیشتر است. نحوه کار کردن شیر حساس به زلزله مکانیکی با توجه به نوع سنسور قابل بررسی است. قسمت سنسور یا حسگر زلزله در شیر مکانیکی جرمی است که با گرفتن نوسان از امواج زلزله مرتعش میگردد. این جرم در بیشتر موارد یک گوی غلتان است. برند های مختلف شیرهای حساس به زلزله از همان مکانیسم گوی استفاده میکنند. استفاده از جرم پاندول شکل نیز در بعضی برند ها مورد استفاده قرار گرفته است.  برای مثال در سری AVG برند لیتل فایرفایتر little firefighter از سنسور پاندولی استفاده شده است.

مکانیسم عمل شیر زلزله کالیفرنیا ولو

مکانیسم عمل شیر زلزله کالیفرنیا ولو دارای سنسور گوی غلتان است. امواج زلزله گوی قرار گرفته در یک مقر را به حرکت در می آوردند. در صورت اینکه شتاب زلزله به حد کافی بالا باشد گوی در دامنه بیشتری به نوسان درمی آید. یک استوانه عمودی مقر را احاطه کرده است. گوی در مسیر غلطش ناشی از زمین لرزه به استوانه بر خورد میکند. استوانه به واسطه اهرمی تبدیل به یک ضامن برای ساقه شیر شده است. برخورد گوی به استوانه ضامن مذکور را رها کرده و ساقه شیر که با فنری شارژ شده است، آزاد میگردد. در نتیجه این مکانیسم، پلاگ که به ساقه شیر متصل است مسیر گاز را مسدود مینماید. برای مطالعه بیشتر برندهای مختلف شیرهای حساس به زلزله اینجا کلیک کنید.

 

 

نحوه عملکرد شیر حساس به زلزله

نحوه عمل شیر زلزله نورث ریج

روش عمل کردن شیر قطع کن گاز نورث ریج بسیار ساده است. این مکانسیم عبارت است از یک حسگر گوی غلطان که در مقری واقع شده است. در زمانی که شیر زلزله فعال است، گوی در مقر باقی میماند و معبر گاز باز است. به محض اینکه حرکات ناشی از امواج زلزله باعث حرکت گوی میشوند و شتاب لازم را به گوی میدهند گوی در معبر گاز سقوط میکند. خود گوی با این وضعیت جریان گاز را قطع میکند. در برند شیر نورثریج فعال سازی مجدد با یک صفحه آهنربایی انجام میشود. یک ولوم که روی بدنه شیر نصب شده است یه یک مگنت متصل است که گوی را مجدد به مقر خود بازمیگرداند. برای آشنایی بیشتر با شیر نورثریج اینجا کلیک کنید.

نحوه عملکرد شیر حساس به زلزله

نحوه عمل شیر زلزله فایرفایتر

مکانیسم عمل کردن شیر زلزله فایرفایتر همان مکانیسم شیر نورثریج است. تنها تفاوت در نحوه فعال کردن یا بازنشانی شیر است. طراح شیر فایرفایتر درون این شیر یک بازو یا اهرم تعبیه کرده است. این بازرو قادر است که گوی را از مجرای گاز به مقر باز گرداند. این بازو بر خلاف شیر نورثریج آهنربایی نیست. ساقه شیر بازوی مذکور را چرخش میدهد. با استفاده از این مکانیسم، اپراتور با استفاده از یک پیچ گوشتی بازوی مذکور را می چرخاند و گوی را به مقر باز میگرداند.

نحوه عملکرد شیر حساس به زلزله

مکانیسم و ساختار عملکرد شیر حساس به زلزله طنین

شرکت طنین توسعه پارس با مطالعه وسیع دستگاه هایی که قبلا در جهان عرضه شده اند سری شیرهای زلزله طنین را طراحی و به بازار عرضه نموده است. سنسور یا حسگر زلزله شیر طنین ترکیبی از گوی غلتان و پاندول است. اینکه چرا این شیر از دو سنسور زلزله به صورت همزمان استفاده نموده است بحثی مهندسی و کاملا آکادمیک است. به همین دلیل در جای دیگری به صورت مفصل به آن خواهیم پرداخت.

آنچه در اینجا مهم است آشنایی اجمالی با ساختار داخلی شیر حساس به زلزله طنین است. امواج زلزله گوی و پاندول ترکیبی را به نوسان در می آورند. در صورتی که شتاب زمین لرزه منطبق با آستانه فعال شدن در جدول استاندارد isiri 10942 باشد به یک قطعه قیف شکل ضربه می زند. قیف به صورت مستقیم یک قطعه میله ای عمودی را به حرکت در می آورد. قطع میله ای در واقع ضامن ساقه شیر است.

میله مذکور پایین می رود و ساقه شیر شارژ شده با یک فنر را آزاد مینماید. پلاگ به ساقه شیر متصل است و مسیر گاز را مسدود مینماید. عمل بازنشانی یا فعال سازی مجدد شیر به دو تایپ شیر زلزله طنین بستگی دارد. این دو تایپ عبارتند از شیرهای طنین با مکانیسم سوپاپی و شیرهای طنین بامکانیسم دیافراگم چرخشی. در سری شیر زلزله با مکانیسم سوپاپی، اپراتور سوپاپ را می کشد و بعد از یک مکث کوتاه آن را رها میسازد.

در سری شیر زلزله با مکانیسم دیافراگم چرخشی، اپراتور ساقه شیر را با یک پیچ گوشتی یا یک میله باریک به صورت نود درجه در جهت خلاف عقربه های ساخت میچرخاند. با اینکار قطعه میله ای شکل و گوی به جای اول خود بازمیگردند و شیر فعال و آماده به کار مجدد است.

 

مکانیسم عمل شیرهای حساس به زلزله الکترومکانیکی

شیر حساس به زلزله الکترونیکی عبارت است از دستگاهی مرکب از یک تابلو تشخیص و کنترل و یک شیر شات آف برقی. تابلو که خود دارای یک حسگر زلزله است نوسانات شتاب را به یک بورد الکترونیکی انتقال میدهد.

تابلو با انتقال فرمانی الکتریکی به شیر شات آف برقی جریان گاز را قطع مینماید. شیر زلزله الکترومکانیکی از نظر حسگر می تواند بسیار متنوع باشد. در بیشتر مواقع سنسور خود دارای یک گوی غلتان است که در مسیر غلتش و حرکت ناشی از امواج زلزله با ضربه زدن به یک احاطه کننده حلقوی یک کنتاکت الکتریکی ایجاد میکند. در بعضی نمونه ها نیز به جای گوی ازسنسورهای ممز MEMS استفاده میشود.

سنسور ممز یا micro electromechanical sensor یک جرم مرتعش بسیار کوچک است که نوسانات را با یک کریستال نیم رسانا تشخیص میدهد. این سنسورهای به صورت وسیع مورد استفاده در صنعت هستند. برای مثال تقریبا تمامی گوشی های همراه مورد استفاده ما دارای یک یا چند سنسور MEMS هستند.

شیرهای زلزله الکترومکانیکی:

شیرهای زلزله الکترومکانیکی به علت اینکه هم برای عمل تشخیص و هم برای عمل قطع نیاز به برق دارند در سطح جهان به صورت بسیار استثنایی مورد استفاده قرار میگیرند. در زمان زلزله بسیار محتمل است که برق شهری قطع شده باشد.

عرضه کننده معمولا یک باتری در قسمت تابلو نصب کرده که برق شهر آن را به صورت خودکار شارژ مینماید. زمانی که برق شهر قطع است این باتری باید همزمان هم بورد الکترونیکی را روشن نگهدارد و هم توان تحریک بوبین روی شیر شات آف برقی را تامین نماید. باتری ها به مرور زمان ظرفیت و توان خود را از دست میدهند. روشن نگه داشتن بورد کنترل خیلی دشوار نیست ولی بوبین جریان نسبتا بالایی برای عمل نیاز دارد.

در صورت افت جریان ممکن است خروجی باتری نتواند شیر شات آف مذکور را قطع کند. به دلیل این مشخصات معمولا سیستم گاز ضد زلزله الکترونیکی باید به صورت مداوم تحت نظر بوده و باتری آن در دوره های مشخصی تعویض گردد. با توجه به اینکه تحت نظر بودن و آزمایش نمی تواند روی خود شیر اجرا گردد (عمل قطع گاز خطرناک و با پیامدهای مراقبتی زیاد امکانپذیر است) آزمایش خود شیر و توان باتری نیز متضمن کارهای پیچیده ای است.

شاخصه هاي عمومي سيستم هاي قطع اتوماتيك گاز در هنگام وقوع شوك حركتي

اگر بخواهيم با استعانت از تحليل سيستميك به بررسي كلي سيستم هاي مذكور بپردازيم آنها نيز همانند سيستم هاي ديگر داراي درونداد (input)، فرايند(process) و برونداد(output) هستند و به ندرت براي آنها عمل بازخوراني اتوماتيك(feedback)  پيش بيني شده است.

دیدگاه سیستمی عملکرد شیر زلزله

همانطور كه از عنوان اين سيستم ها بر مي آيد درونداد آنها نوسانهاي ناشي از زلزله است. به عبارت ديگر اطلاعات محيطي به صورت نوسان هاي اعمالي وارد اين سيستم ها مي شود. از آنجا كه نوسانهاي مختلفي غير از نوسان هاي زلزله ممكن است روي آنها اعمال شود طراحان اين ادوات با روش هاي مختلفي بايد به بهترين نحو تحريكات اعمالي را فيلتر نموده و تفاوت تحريكات ناشي از زلزله و تحريكات ناشي از لرزش هاي ناخواسته (نظير لرزش هاي ناشي از ترافيك) را تشخيص دهند. در قسمت فرايند، اطلاعات وارد شده با مكانيسم هاي مختلفي پردازش شده و نتيجه به صورت قطع جريان به محيط اعمال مي گردد.

همانطور كه خواهيم ديد، سيستم هاي قطع اتوماتيك گاز در هنگام وقوع زلزله با حفظ اين ويژگي هاي كلي با طرح هاي و اشكال مختلفي ساخته شده‌اند ولي به علت هدف كلي و مشتركي كه دارند قسمت هاي نسبتا مشابه اي دارند كه ذيلا به بررسي آنها مي پردازيم:

1.حسگر يا تشخيص دهنده نوسان

2.منبع تغذيه انرژي

  1. شير

4.انتقال دهنده فرمان از سنسور به شير

سنسورها

 

سنسورهاي بكار رفته در اين ادوات به دو دسته اصلي تقسيم مي گردند:

الف.سنسورهاي الكترومكانيكي

ب).سنسورهاي مكانيكي

سنسورهاي الكترومكانيك

سنسورهاي الكترومكانيكي با مكانيسم هاي مختلفي عمل مي كنند كه مهمترين آنها عبارتند از:

 

  • ضربه اي
  • القايي
  • خازني
  • مقاومتي

 

سنسورهاي ضربه اي

اين سنسورها ساده ترين سنسورها به حساب مي آيند و در آنها تقويت كننده الكترونيك وجود ندارد.  عمل آنها به اين صورت است كه پاندول يا گوي به منزله يك كليد عمل مي نمايد. فاز منبع تغذيه به اين پاندول يا گوي متصل است و به واسطه تحريكات، جريان برق را به يك حلقه محاط كننده هادي متصل مي سازد. در سنسورهاي مذكور بكارگيري يك رله لازم مي باشد. چون اتصال لحظه اي بوده و رله مي بايست فقط با يك تحريك جريان ممتدي را به صورت فرمان الكتريكي به بقيه سيستم ارسال دارد. نوعي از اين سنسورها را در شكل ()مي بينيم.

دیاگرام سنسور ضربه ای تشخیص دهنده امواج زلزله

سنسورهاي القايي

در اين سنسورها معمولا حركات توسط يك آهنرباي دائم پاندولي جرياني را به داخل سيم پيچي كه محاطش مي باشد، القا مي نمايد. در مراحل بعد آمپلي فاير جريانات حاصله را تقويت نموده و توسط رله جريان ممتدي را به صورت برونداد به قسمت هاي ديگر ارسال مي دارد. شكل () در بعضي از اين سنسورها ممكن است سيم پيچ متحرك بوده و آهنرباي دائم ثابت باشد.

دیاگرام سنسور القایی تشخیص شدت امواج زلزله

 

سنسورهاي خازني

اين سنسور در واقع يك خازن ويژه بوده كه يك صفحه آن ثابت بوده و صفحه ديگر متحرك است. سطح متحرك ممكن است يك پاندول باشد كه يك صفحه خازن به آن متصل گرديده باشد.نوسانات ناشي از زلزله سطح متحرك را به لرزش وامي دارد و اين عمل باعث تغيير ظرفيت خازن شده و آمپلي فاير با تشخيص تغييرات، رله را تحريك مي نمايد.

دیاگرام سنسور خازنی امواج زلزله در دستگاه های زلزله

سنسور مقاومتي

در اينگونه سنسورها حركت پاندول به يك مقاومت متغير متصل بوده و به واسطه تحريك، ميزان مقاومت افزايش و يا كاهش داشته و بدين صورت يك فرمان الكتريكي صادر مي نمايد.

 

سنسورهاي مكانيكي

سنسورهاي مكانيكي به اندازه سنسورهاي الكترومكانيك تنوع ندارند. و عمدتا آنها را مي توان در دو دسته استفاده از گوي غلطان و آونگ دسته بندي نمود. انرژي جنبشي ناشي از حركت گوي يا آونگ به وسيله حركات زمين، يا به صورت مستقيم و يا به صورت غير مستقيم با برخورد به آلات متحركه ديگر باعث قطع شدن جريان گاز مي گردد. در قسمت هاي ديگر با چند گونه از اين سنسورها آشنايي بيشتري مي يابيم.

 

منبع تغذيه انرژي

سيستم هاي قطع اتوماتيك گاز درهنگام وقوع زلزله همچون ديگر سيستم هاي مكانيكي و ارگانيك نياز به تامين انرژي دارند. مساله تامين انرژي لازم براي بسته شدن شير -يا در انواع الكتريكي، تامين انرژي الكتريكي سيستم الكترونيكي- به گونه هاي مختلفي حل شده است. انواع عمده را به مي توان به صورت ذيل دسته بندي نمود:

1.الكتريكي

2.الكترومكانيكي

3.مكانيكي

در سيستم هاي الكتريكي محض از هيچگونه انرژي اي غير از انرژي الكتريكي استفاده نمي شود. تنها انرژي مكانيكي همان انرژي ايست كه از نوسان هاي زمين لرزه ناشي شده و و فقط در حد تحريك اوليه الكتريكي از ان استفاده مي گردد. سيستم تقويت كننده نوسان ها و ماهيچه هايي كه شير را قطع مي كنند توسط جريان الكتريكي تامين شده از باتري يا برق شهري كار مي كنند. به علت اينكه شيرهاي الكتريكي معمولا براي باز و بسته شدن نياز به انرژي زيادي دارند تغذيه سيستم با باتري هاي كوچك ممكن نيست و از آنجا كه بسيار محتمل است كه حين وقوع زلزله برق شهري قطع باشد، اتكاي محض به برق شهر نيز امكانپذير نيست. به همين دليل عمدتا در اينگونه سيستم ها از يك باتري قابل شارژ، كه به صورت خودكار يا دستي توسط برق شهر شارژ مي گردد، استفاده مي گردد. اين نوع تامين انرژي معمولا فقط در مواقعي كه استفاده از انرژي ذخيره شده در فنر ميسر نمي باشد معمول است. براي مثال در شيرهاي شبكه اي بزرگ نيروي لازم براي بسته شدن شير زياد بوده و ناچارا مي بايست از سيستم الكتريكي يا نيوماتيك يا هيدروليك استعانت جست.

منبع تغذيه الكترومكانيكي

معمول‌ترين سيستم هاي داراي تغذيه الكتريكي، از چنين منبعي برخوردار اند. نيروي مكانيكي دست فرد، همزمان با باز شدن شير، در فنري ذخيره شده و منبع الكتريكي فقط باعث آزاد شده اين انرژي مي گردد. از آنجا كه در بيشتر شيرهاي خانگي نياز به انرژي در مقياس بزرگ نيست مي‌توان ازاين منبع تغذيه استفاده نمود.

منبع تغذيه مكانيكي

از آنجا كه استفاده از منيع تغذيه الكتريكي دراين سيستم ها مسائلي از قبيل بالا رفتن هزينه نهايي توليد اين ادوات، بالا رفتن آسيب پذيري و ريسك عمل نكردن را در پي دارد، طراحان اين حوزه به استفاده محض از نيروي مكانيكي روي آورده اند. استفاده از انرژي پتانسيل جسم در ارتفاع، انرژي مكانيكي ذخيره شده در يك فنر يا استفاده تركيبي از اين دو از مهمترين روش هاي تامين انرژي براي بسته شدن اتوماتيك جريان گاز هستند. در سيستم هاي قطع كننده اي كه يك گوي در يك نقطه تعادلي ثابت مي ماند و بر اثر لرزش هاي زمين لرزه به داخل دريچه معبر گاز سقوط مي‌كند، فقط از انرژي پتانسيل جسم در ارتفاع استفاده مي كنند. در سيستم هاي مذكور، اپراتور با ضامن هاي خاصي كه در روي سيستم پيش بيني شده است، مجددا جسم غلطان را به ارتفاع برمي گرداند. بدين وسيله معبر گاز باز شده و شير براي عمل تازه آماده مي گردد. در عمده سيستم هاي جديد رايج، اپراتور در ضمن باز نمودن شير، انرژي لازم براي بسته شدن مجدد را در فنري ذخيره مي كند. انرژي ناشي از تكان هاي زلزله فقط باعث آزاد شدن اين انرژي مي گردد.

شير بخش قطع کن حساس به زلزله

شيرهاي قطع اتوماتيك در زمان وقوع شوك حركتي، براي باز و بسته شدن شير در مواقع مقتضي از انواع ويژه يا معمولي شيرها استفاده مي كنند.   درواقع انواع مختلف شير معمولي ممكن است به اكچويتر خاص تجهيز شده و وظيفه قطع اتوماتيك جريان گاز را به عهده گيرد. شيرهاي توپي،‌ پروانه اي، كشويي يا حتي شيرهاي بشقابي ممكن است اين وظيفه را بر عهده گيرند. البته اين مطلب بيشتر در بعد طراحي اين گونه از شيرها صادق است وگرنه در انواع تجاري موجود در بازار بيشتر نوع خاصي از شير استفاده مي شود. طرح كلي اين شير در شكل () نمايش داده شده است. در شير مذكور پلاگ يك اهرمي است كه دريچه اي تهيه شده از يك جنس انعطاف پذير را با خود داشته و با چرخش 90 درجه يا بيش از آن جريان گاز را باز و بسته مي نمايد.

دیاگرام شیر دیافراگمی چرخشی در شیرهای حساس به زلزله

انتقال دهنده فرمان از سنسور به شير

همانطور كه درفصول آتي خواهيم ديد، شيرهاي قطع اتوماتيك در قسمت هاي پيش گفته يعني در قسمت سنسورها، منبع تغذيه و شيركمتر حاوي ابداعات ويژه هستند و عمده نوآوري، پيچيدگي، دقت عمل و تمايز را در قسمت انتقال دهنده فرمان از سنسور به به شير نمايان مي سازند. طراحي كه بر موضوع سيستم هاي قطع كننده اتوماتيك مي انديشد تصورات متعدد و نسبتا در دسترسي از سنسورها و يا شير ها دارد، ظرافت فكري، دقت محاسبه و عمل او زماني آشكار مي گردد كه مكانيسم خاصي را براي نحوه انتقال فرمان از سنسور به شير بكار مي گيرد. مكانيسم هاي پيشنهاد شده يا بكارگرفته شده در سطح جهان يا در سطح كشور انواعي را از ساده به پيچيده در بر مي‌گيرند. در اين قسمت مي توان تمايز مشخصي را ميان سيستم هاي الكتريكي و مكانيكي قائل شد.

سيستم هاي الكتريكي

ميان سيستم هاي الكتريكي- هر نوعي از سنسور كه استفاده شده باشد-  اين وجه مشترك وجود دارد كه فرمان به صورت الكتريكي و معمولا توسط دو رشته سيم به شير انتقال مي يابد. فرمان انتقال داده شده از سنسور- در مواقعي كه لازم است- توسط يك تقويت كننده يا پردازش كننده الكترونيكي تقويت شده و فرماني پالايش شده به صورت يك جريان ممتد الكتريكي به شير ارسال مي گردد. در روي شير معمولا وظيفه تبديل مجدد فرمان الكتريكي به فرمان مكانيكي به ماهيچه الكتريكي يا پنوماتيك سپرده شده است. نمونه ساده شده اي از اين سيستم در شكل()مشاهده مي‌شود.

دیاگرام دستگاه الکترومکانیکی قطع کن گاز در زمان زلزله

 

در این مقاله نحوه عملکرد شیر حساس به زلزله بطور کامل بررسی شد شما میتوانید برای خواندن مابقی مقالات از صفحه وبلاگ سایت طنین توسعه پارس بازدید کنید.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از صفحه تماس با ما یا سوالات متداول بازدید فرمایید.

برای ثبت سفارش خود از صفحه فروشگاه و یا تماس با مرکز فروش به شماره 77260365-021 اقدام فرمایید.

در صورت نیاز به هر کدام از موارد ذیل لطفا روی آن کلیک کنید تا به بخش مرتبط سایت طنین مارکت هدایت شوید:

  1. خرید شیر های حساس به زلزله طنین
  2. تماس با قسمت پشتیبانی و دفتر فروش
  3.  خرید شیر شات آف برقی
  4. ساختمان هایی که الزام نصب شیر حساس به زلزله دارند
  5. ساختمان هایی که الزام به نصب شیر نشت گاز و منواکسید کربن دارند
  6. دانلود پی دی اف مبحث هفدهم مقررات ملی گاز ناظر بر شیر های حساس به زلزله
  7.  آشنایی با شیر نشت و حسگرهای نشت گاز و منواکسید کربن
  8. نحوه عملکرد شیرهای حساس به زلزله
  9. مقایسه برندهای مختلف شیرهای حساس به زلزله در ایران و جهان
  10. محل نصب شیرهای حساس به زلزله
  11. آشنایی با تاریخچه شرکت طنین توسعه پارس
  12. پرسش های متداول

شرکت طنین توسعه پارس شیرهای حساس به زلزله را از سایز 1 اینچ تا 8 اینچ و از فشار کاری 1/4 پوند تا 60 پوند تولید می کند. فهرست محصولات مذکور را می توانید ذیلا ببینید و با کلیک روی هر کدام به همان محصول در فروشگاه رهنمون شوید:

  1. شیر حساس به زلزله 1 اینچ دنده ای
  2. شیر حساس به زلزله  یک و 1/4 دنده ای
  3. شیر حساس به زلزله یک و 1/2 دنده ای
  4. شیر حساس به زلزله 2 اینچ دنده ای 
  5. شیر حساس به زلزله 2 اینچ فلنجی 1/4 پوند
  6. شیر حساس به زلزله 2 اینچ فلنجی 60 پوند
  7. شیر حساس به زلزله دو و 1/2 اینچ 1/4 پوند
  8. شیر حساس به زلزله 3 اینچ فلنجی 1/4 پوند
  9. شیر حساس به زلزله 3 اینچ فلنجی 60 پوند
  10. شیر حساس به زلزله 4 اینچ فلنجی 1/4 پوند
  11. شیر حساس به زلزله 4 اینچ فلنجی 60 پوند
  12. شیر حساس به زلزله 6 اینچ 60 پوند
  13. شیر حساس به زلزله 8 اینچ 60 پوند

 

 

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید